It may seem like a great idea to buy everything you can in bulk, but that's not necessarily the case.
대량으로 사는 것이 좋은 생각이라고 여길지 모르나 그것이 반드시 좋은 예는 아니다.
Often buying bulk foods mean saving money and cutting down on wasteful packaging, but a handful of items can go bad well before you've had a chance to work your way through them.
흔히 대량으로 사는 음식물이 돈을 절약하고 낭비성 포장을 줄인다고 보지만, 소수의 음식물들은 다 사용하기 전에 변할 수 있다.
You're not really saving money if you're going to throw spoiled food away.
상한 음식을 치우려 한다면 실은 돈을 절약하는 것이 아니다.
Here are a few things you're better off buying in small doses:
여기에 적은 양으로 사야 더 좋은 몇 가지 것들을 소개한다.
1. Nuts and Seeds(견과류와 씨앗)
Both contain lots of oil, which come from healthy unsaturated fats.
모두 건강한 불포화 지방에서 나온 많은 기름을 함유하고 있다.
But these fats unfortunately can go rancid quickly, resulting in stale nuts and seeds.
그러나 이러한 지방은 불행하게도 빨리 변질될 수 있어 그 결과 신선하지 않은 견과류와 씨앗이 된다.
Even when stored properly—in airtight containers in a cool, dark spot—they'll only keep for a couple of months.
비록 서늘하고 어두운 곳에 밀폐 용기에 잘 보관하였다 해도 그것들은 오직 몇 개월만 간다.
2. Flour(밀가루)
Whether it's all-purpose, whole wheat, or another variety, flour attracts moisture, so it can go rancid quickly.
다용도로 쓰이는 통밀가루 혹은 다른 용도도 쓰이는 밀가루는 습기를 흡수하므로 빨리 변질될 수 있다.
Flours only have a couple of months before they can start to turn.
밀가루는 변질되지 않기 까지 단지 몇 개월이 소요된다.
3. Spices(양념류)
Though they actually don't go bad, they go stale fast.
비록 양념류가 실지로 변하지는 않지만 빠르게 신선하지 않게 된다.
Ground spices actually will start to loose their flavor after only 6 months, while whole spices have about a year.
간 양념류는 실지로 오직 6개월 후면 향기를 잃게 되므로 모든 양념류는 1년만 간다.
4. Bread(빵)
If you've ever left a baguette on the counter for a few too many hours, you know it gets rock hard fast.
만약 여러분이 바게트(겉은 파삭하고 안은 부드러운, 가늘고 긴 빵)을 너무 오랜 시간 동안 남겨 주면 바위처럼 빠르게 딱딱해진다.)
Though you can prevent bread from going stale by freezing it, no one has room for a freezerful of loaves.
비록 여러분이 냉동함으로써 변하는 것을 막을 수 있다면 냉동한 덩어리를 보관할 공간이 부족하게 된다.
6. Oils(기름)
If nuts, seeds, and grains that contain oil go bad fast, pure oil is no different.
만약 견과류, 씨앗, 곡식이 기름을 함유하고 있어 빨리 변한다면 순수한 기름 또한 다를 것이 없다.
No matter the oil—olive, sesame, canola, peanut—its shelf life is limited.
아무리 올리브 기름, 참기름, 카놀라유, 땅콩 기름이라 할지라도 유통 기한은 제한되어 있다.
It starts to go rancid in 3 to 6 months.
기름은 3개월에서 6개월이면 변하기 시작한다.
* 원문 및 사진 출처: www.foxnews.com
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